24 [IUL 13] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 24 iulie 2013

Preda, supărat pe Mişcarea Populară

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
0 voturi 924 vizualizari 0 comentarii radudragut@sansanews.ro

Deputatul PDL Cezar Preda, vicepreşedinte regional al partidului, consideră că PDL nu are probleme cu Mişcarea Populară în regiunea de sud-est a ţării şi califică tentativa de racolare de membri din rândurile democrat-liberalilor de către Partidul Mişcarea Populară drept o 'mizerie politică'.

'În fiecare secundă, Mişcarea Populară încearcă să disloce membrii PDL, dar în regiunea de sud-est nu sunt probleme de nici un fel', spune Cezar Preda.

Potrivit sursei citate, ceea ce s-a întâmplat la Argeş era previzibil, o construcţie asemănătoare se dorea şi la Dâmboviţa, iar acum se pregăteşte şi la Neamţ şi în alte judeţe.

'În regiunea noastră, în regiunea de sud-est, nu sunt probleme, deşi s-a încercat câte ceva în judeţul Vrancea. Decizia de la Dâmboviţa a fost foarte corectă pentru partidul nostru şi trebuia luată şi la Argeş şi trebuie luată rapid în alte câteva judeţe unde se încearcă asemenea mizerie politică, să dai afară primarii ca să poţi să-i înscrii în alt partid unde vrei tu să pleci', crede Cezar Preda.


Etichete: Mişcarea |  Populară |  Preda
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU