BREAKING NEWS Buzau
20 [MAI 20] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 20 mai 2020

Pompier infectat cu coronavirus, primul caz la ISU Buzău

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1814 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Coronavirusul a ajuns și la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău. Un angajat la ISU Buzău, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a fost confirmat cu COVID-19.  Este vorba despre un angajat al Inspectoratului care își desfășoară activitatea la sediul ISU, fără a participa la intervenții.  

Pompierul depistat cu coronavirus a fost luni la serviciu. El a cerut să fie testat pentru coronavirus, când și-a dat seama că este contact direct al unui caz confirmat. Când a venit rezultatul testului pozitiv, au fost luate măsuri imediate la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență. 

În primul rând, au fost izolați la domiciliu cei trei colegi de birou ai pompierului contaminat și au fost testați pentru coronavirus. În al doilea rând, s-a realizat o dezinfecție terminală la nivelul sediului instituției. 

Primul pompier confirmat cu coronavirus din județul Buzău  are o stare de sănătate bună, fiind asimptomatic. Cel mai probabil, el va fi transferat la Spitalul Municipal Rm. Sărat. Etichete: Buzău |  coronavirus |  infectat |  Pompier |  primul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU