28 [IUL 19] ACTUALITATE Buzau
Duminică, 28 iulie 2019

Politicieni, medici, foști pacienți și rude l-au condus pe ultimul drum pe doctorul Ion Vasile FOTO

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 2522 vizualizari 0 comentarii

Doctorul Ion Vasile, răpus de un cancer pulmonar, a fost condus duminică pe ultimul drum de rude, prieteni, colegi de partid, primari care i-au fost alături de-a lungul vremii, pe când conducea filiala județeană a PSD, dar care i-au rămas alături și după ce a ieșit din politică.

Peste 150 de persoane au plecat după ora 13.00 de la capela bisericii Sfânta Parascheva de pe strada Oltului, unde sicriul a fost depus de vineri seară, și au continuat să-i fie alături Doctorului, pe ultimul drum, până la cimitirul Dumbrava.

Pe traseu, cortegiul s-a oprit în fața casei lui Ion Vasile, pe strada Oltului, apoi în fața Spitalului Județean Buzău, unde doctorul a lucrat zeci de ani, apoi în fața Prefecturii, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, Ion Vasile fiind prefect al județului în perioada 2000-2004.

În cele din urmă, cortegiul funerar a ajuns la cimitirul Dumbrava, acolo unde Ion Vasile își va dormi somnul de veci.

La înmormântare au participat pe lângă rude și apropiați, senatorul Lucian Romașcanu, Valeriu Ungureanu, fost subprefect, un apropiat al lui Ion Vasile, primarul Buzăului, Constantin Toma, Stelică Borzea, fost președinte ANRSC, dar și vicepreședinții Consiliului Județean, primarii din Chiliile și Boldu, revoluționari, medici care l-au cunoscut și care au lucrat cu el, precum și foști pacienți. 

 

 
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU