14 [IUL 14] ACTUALITATE Buzau
Luni, 14 iulie 2014

Poliţia îi pândeşte pe şoferii abţiguiţi

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
0 voturi 998 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro
Poliţia îi pândeşte pe şoferii abţiguiţi

Dacă, în ultima vreme, aţi observat mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere, la lucru, pe străzile din municipiul Buzău ori pe şoselele din judeţ, este pentru că oamenii legii au primit misiune să intensifice acţiunile pentru descoperirea şoferilor care urcă băuţi la volan. Controalele de acest gen nu sunt lipsite de rezultate. Numai în week-end-ul abia încheiat au fost testaţi cu Dragerul aproape 160 de şoferi, iar 9 au fost descoperiţi sub influenţa alcoolului.

4 s-au ales cu amenzi, iar cinci cu dosare penale. Dintre toţi, recordul la consum de alcool la volan l-a stabilit un bărbat de 45 de ani din comuna Beceni care a avut o alcoolemie de 1,54 la mie, alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dat jos de la volanul unei Dacii cu care circula prin comună şi a ajuns la spital unde i s-au recoltat probe pentru stabilirea exactă a alcoolemiei.


Într-o situaţie similară a fost şi o şoferiţă de 24 de ani din Focşani, dată jos de la volan, după un control de rutină în trafic. Tânăra avea o alcoolemie de 0,57 la mie alcool pur în aerul expirat, aşa că s-a ales cu dosar penal.Etichete: alcool |  politia rutiera |  sosele |  soferi
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU