BREAKING NEWS Buzau
13 [SEP 16] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 13 septembrie 2016

PMP a decis să-i ridice sprijinul politic consilierului Ion Marin. Replica lui Marin

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
3 voturi 1425 vizualizari 2 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Conducerea filialei judeţene a PMP Buzău a decis să demareze procedurile de excludere din partid a consilierului local municipal Ion Marin, fost candidat pentru şefia Palatului Comunal din partea aceastui partid. Într-un comunicat de presă remis marţi se arată că hotărîrea a fost luată după ce Marin a decis să nu părăsească lucrările şedinţei de marţi a Consiliului Local Municipal şi a votat alături de ceilalţi 12 consilieri rămaşi în sală, de la PSD şi ALDE, proiectele HCLM aflate pe ordinea de zi. Astfel, Marin riscă să-şi piardă mandatul de consilier, iar în locul său va putea fi promovat un membru de pe listele PMP de la locale. 

În replică, Ion Marin a comentat decizia noii conduceri şi zice că nu poate fi exclus aşa uşor şi că are de gînd să uzeze de statutul partidului şi de lege. 
"Ca să mă excludă din organizaţie trebuie să facă dovada că eu nu mai fac parte din Comitetul Politic Naţional al PMP. Un lucru pe care acest domn preşedinte impus, în speţă deputatul Adrian Mocanu probabil că nu-l cunoaşte, conform statului partidului eu nu pot fi exclus din partid decît de către structura centrală.
Dacă între timp probabil mi-am pierdut calitatea în Comitet nu mi s-a adus la cunoştinţă nimic. Doar apoi poate să discute organizaţia. Dar pentru faptul că eu activez  în numele şi pentru cetăţenii  Buzăului, şi n-o spun cu emfază, şi fac o mică paranteză, la momentul începerii campaniei electorale am psus un lucru: Dacă reuşesc să ajung în administraţia locală, ceeea ce s-a şi întîmplat, nu mai ocupă strict de administraţia Publică este un domeniu care-mi repugnă.


Ştiu că n-am avut încotro şi-a trebuit să trec prin politică să ajung la stadiul acesta. Dacă aceia care luptă pentru drepturile omului de rînd nu sînt bine primiţi şi se transformă totul într-o luptă politică; n-o să fiu partizanul nimănui. Vreau să fac administraţie şi atît timp cît, în baza legii care a fost invocată la ceea ce s-a întîmplat astăzi şi am constatat că nu e nici un dubiu ceea ce priveşte bunele intenţii, am acţionat ca un cetăţean care vrea să fie mai bine pentru ceilalţi. Asta, deşi sînt consilier PMP, am acţionat administrativ. Iar ce vor face ei pe linie de partid, îi priveşlte; eu voi uzita de prevederile statutului şi legile să demonstrez contrariul. Pe vremea cînd am devenit consilier PMP, Adrian Mocanu şi actuala conducere pe care o invocă era în totală antiteză cu noi; era împotriva consilierilor băsişti, a idealurilor PMP şi, dintr-o dată, s-a trezit partizanul lor. Interesul meu e ca Buzăului să-i meargă bine, nu lui Adrian Mocanu."Etichete: consilierului |  decis |  Marin |  politic |  ridice |  sprijinul
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 1   1

Comentarii

Pescaruiulian
13 septembrie 2016
Devii pe zi ce trece tot mai ilegal
Mosescu
14 septembrie 2016
Cand Adisor nu va castiga mandatul dorit de parlamentar cu siguranta tot Marin va deveni presedinte PMP Buzau.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU