11h 55' ACTUALITATE Buzau
Duminică, 09 august 2015

Planoristul dispărut, căutat la Lacul Vulturilor

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 8078 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro
UPDATE [11:55] 10 AUG 2015 ›
Căutările planorului dispărut joi au fost extinse şi în zona masivului Penteleu din judeţul Buzău. La căutările de duminică au participat aproximativ 900 de persoane aparţinînd MAI, MapN, Slavamont, Direcţiile Silvice, Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă şi voluntari. Pentru operaţiunile de căutare aeriană au participat 5 elicoptere ale MAI şi MApN şi 5 avioane ale Aeroclubului României.

Mircea Crăciun, pilotul care a dispărut joi cu planorul, dupa ce şi-a luat zborul din Masivul Postăvarul. Cu experienţă de peste 3.000 de ore la manşă, planoristul este considerat cel mai bun pilot de distanta din Romania, el pregătindu-se pentru a atinge un record mondial de 1.000 de kilometri în zbor liber.


Planoristul disparut ,cautat la Lacul Vulturilo


  Planoristul disparut acum trei zile în zona Brașovului este căutat acum și in Munții Buzăului, la Siriu. Conform oficialilor ISU de la Buzău s-au deplasat în zona Lacului Vulturilor 6 autospeciale, un ATV , o autoșenilată și 50 de oameni. Operațiunea a început la primele ore ale dimineții și va continua pînă la noi ordine.


Etichete: cautat |  disparut |  Lacul |  Planoristul |  Vulturilor
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU