17h 05' ACTUALITATE Buzau
Vineri, 08 aprilie 2016

Pitbulii atacă în Crîng

Elena Petre alte articole de Elena Petre
1 vot 1462 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro
UPDATE [17:05] 08 APR 2016 › O plimbare în cel mai mare parc din Buzău s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru doi soţi din municipiu. Buzoienii au fost atacaţi de doi cîini de luptă, lăsaţi liberi de stăpîni. 

Totul s-a întîmplat ieri după-amiază cînd cei doi soţi au ieşit din casă în parcul Crîng pentru a-şi plimba cîinele. S-au aşezat pe o bancă pentru a se odihni preţ de cîteva minute. La un moment dat, cei doi buzoieni au văzut venind ameninţător spre ei doi pitbulli lăsaţi liberi, fără lesă sau botniţă. 

Speriați că animalele le-ar putea ataca cățelul, buzoianul s-a ridicat să îl protejeze: 
"Eu m-am așezat între cîini și cățelul meu și m-au trîntit și am căzut pe el, și neavînd ce să muște m-au înhățat pe mine de mînă colții lor 5, 6 mușcaturi, a prins odată și cred că a mutat și a mai strîns o dată", spune Stelian Dona.

Văzîndu-şi soţul la pămînt, soţia sa a început să strige după ajutor. Atunci s-au apropiat doi tineri, presupuşi stăpîni ai cîinilor de luptă, care şi-au luat patrupedele şi s-au făcut nevăzuţi. Nu înainte să le arate buzoienilor cît de nepăsători sînt: 

"Nu vă este rușine, mă? Lăsați cîinii aștia liberi, aștia pot omorî oameni și ei au zis, ca sînt educați dom'le, stai cu copilul în casă nu se întîmplă nimic, da bine, dar aici sînt oameni (ce cîini erau?) pitbuli, pitbuli de luptă nici măcar nu l-au ridicat pe soțul meu; un domn a sunat la 112 şi a venit Poliţia", afirmă Ana Dona. 

Şocaţi de cele întîmplate, cei doi soţi din Buzău au mers la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul care a fost rănit de pitbull a obţinut un certificat medico-legal. Buzoianul s-a adresat Poliţiei şi a depus o plîngere. Pe baza acesteia, poliţiştii din Buzău au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru a da de urma stăpînilor cîinilor de luptă.O plimbare în cel mai mare parc din Buzău s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru doi soţi din municipiu. Buzoienii au fost atacaţi de doi câini de luptă, lăsaţi liberi de stăpîni.


Totul s-a întîmplat ieri după-amiază. Cei doi soţi au ieşit din casă în parcul Crîng pentru a-şi plimba cîinele. S-au aşezat pe o bancă pentru a se odihni preţ de cîteva minute. La un moment dat, cei doi buzoieni au văzut venind ameninţător spre ei doi pitbulli lăsaţi liberi, fără lesă sau botniţă. Cîinii de luptă s-au îndreptat spre patrupedul familiei din Buzău. Atunci, buzoianul de 73 de ani a încercat să îşi apere cîinele, însă pitbulul l-a atacat chiar pe el şi i-a sfîşiat braţul drept. Văzîndu-şi soţul la pămînt, soţia sa a început să strige după ajutor. Atunci s-au apropiat doi tineri, presupuşi stăpîni ai cîinilor de luptă, care şi-au luat patrupedele şi s-au făcut nevăzuţi.


Şocaţi de cele întîmplate, cei doi soţi din Buzău au mers la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul care a fost rănit de pitbull a obţinut un certificat medico-legal. Buzoianul s-a adresat Poliţiei şi a depus o plîngere. Pe baza acesteia, poliţiştii din Buzău au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru a da de urma stăpînilor cîinilor de luptă.Etichete: ataca |  Cring |  Pitbulii
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU