10 [FEB 18] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 10 februarie 2018

Pericol pe șosele! S-a înmulțit numărul celor care...

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
2 voturi 2367 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

De cîtva timp, buletinele de presă ale Inspectoratului Județean de Poliție ne comunică aproape zilnic cîte un caz în care, în urma verificărilor de rutină efectuate în trafic, descoperă cîte un individ care se urcă la volan fără a avea calitatea de șofer sau cu permisul suspendat.

Ultimul caz de acest gen îl are ca protagonist pe un tînăr din Galați. Nu avea permis de conducere dar asta nu l-a împiedicat să se urce la volan și plece la drum, și nu oriunde ci pe Șoseaua Europeană. Vorbim despre un tânăr de 27 de ani, prins ieri în trafic de polițiștii din Buzău.

Gălățeanul, aflat la volanul unui autoturism, se deplasa pe un drum comunal din localitatea buzoiană Cioranca, în mașină aflându se și o tânără de 22 de ani, tot din Galați. Șoferul intenționa să iasă de pe drumul comunal în Șoseaua Europeană. Nu a mai apucat însă pentru că un echipaj de la Poliția Costești i-a făcut semn să tragă pe dreapta. Șoferul s-a conformat și mai mult, când i-au fost solicitate documentele, a recunoscut imediat că nu deține permis de conducere. În aceste condiții, gălățeanul de 27 de ani s-a ales cu dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere.
Etichete: înmulțit |  celor |  șosele |  numărul |  Pericol
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU