21 [IUL 14] ACTUALITATE Buzau
Luni, 21 iulie 2014

Pericol de explozie în cartierul Dorobanți

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1315 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro
Pericol de explozie în cartierul Dorobanți

 Puțin a lipsit ca un incendiu, pus de un om al străzii care s-a aciuat într-o casă părăsită, să nu ajungă la o conductă de gaze și să provoace o adevărată tragedie.


Alarma a fost dată luni,în jurul prânzului, când o casă părăsită în care îşi fac veacul oameni ai străzii, a fost cuprinsă de flăcări. În apropiere de imobil se afla şi o conductă de gaze, ceea ce a alimentat teama locuitorilor din zonă. Focul ar fi fost pus intenţionat de un bărbat pe care oamenii din zonă îl știu ca având afecțiuni psihice. Norocul a făcut ca o vecină să vadă focul și să dea alarma.


Flăcările s-au extins cu repeziune, mai ales că încăperile casei erau pline cu gunoaie adunate de oamenii străzii. Speriaţi că focul ar putea ajunge şi la locuinţele lor sau, mai grav, s-ar putea produce o tragedie, vecinii au pus mâna pe găleţi şi au încercat să stingă incendiul, până la sosirea pompierilor.


Intervenția promptă a buzoienilor care locuiesc în zonă le-a ușurat misiunea pompierilor, care au stins rapid incendiul.


Din fericire, focul a fost lichidat înainte ca flăcările să se extindă la casele din apropiere sau, Doamne ferește! la conducta de gaze. Vecinii speră acum ca proprietarul casei, o bătrână care locuiește în capitală, să facă ceva cu imobilul, ca să nu mai fie culcuș pentru oamenii străzii și chiar sursă de infecție .Etichete: Dorobanti |  flacari |  locuinte |  pericol |  incendiu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU