05 [SEP 18] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 05 septembrie 2018

Percheziții/Tâlhar periculos,reținut

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
1 vot 1627 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Ample percheziții în Buzău, la persoane bănuite de implicare în comiterea unor fapte cu violenţă.  Un tânăr de 23 de ani a fost reţinut și va fi prezentat magistraților cu propunerea de arestare preventivă.
 Oamenii legii au descins în două locații din municipiul Buzău la domiciliul unor idnivizi despre care aveau indicii că ar fi comis mai multe fărădelegi. Aici, anchetatorii au descoperit numeroase bunuri ce ar fi fost furate din mașini parcate pe raza municipiului.  Polițiștii au găsit două sisteme GPS furate dintr-o mașină în noaptea de 25 spre 26 august. Prejudiciul estimat la suma de 1200 lei a fost recuperat şi predat prorpietarului, un bărbat de 70 de ani din Buzău.
De asemenea, oamenii legii au găsit şi bunurile sustrase din mașina unui buzoian de 48 de ani, în noaptea de 29 spre 30 august. Atunci, propietarul mașinii a surprins hoțul chiar la scurt timp după ce acesta îi spărsese autoturismul și încerca să fugă cu prada. Hoțul, un tânăr de 23 de ani din municipiul Buzău, l-a lovit pe proprietarul mașinii și s-a făcut nevăzut. În urma perchezițiilor de ieri, tânărul de 23 de ani a fost reținut de poliţişti şi urmează a fi prezentat magistraților cu propunerea de arestare preventivă.
 Buzoianul este acuzat de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.Etichete: Percheziții |  periculos |  reținut |  Tâlhar
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU