19h 23' ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 02 august 2017

Percheziții la persoane suspectate de înșelăciune cu credite bancare.Coordonatorul retelei ,retinut

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2009 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [19:23] 02 AUG 2017 › Coordonatorul retelei,un barbat de 47 de ani din Grebanu a fost retinut dupa o serii maraton de audieri.40 de poliţişti au descins în această dimineaţă la locuinţele unor persoane suspectate de înşelăciune în domeniul bancar. Sînt efectuate 12 percheziţii domiciliare la Buzău, Rîmnicu Sărat şi Grebănu, într-un dosar în care 32 de persoane sînt cercetate pentru obţinerea unor credite cu acte false, fără a mai înapoia banii împrumutaţi.
"La această oră, poliţiştii din Buzău efectuează 12 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune, în domeniul bancar, cu un prejudiciu de 200.000 de lei.


În această dimineaţă, peste 40 de poliţişti de investigare a criminalităţii economice și de la acţiuni speciale cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău efectuează 12 percheziţii domiciliare în Buzău, Râmnicu Sărat şi Grebănu.

Sunt vizate persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune.

În fapt, din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2016 – 2017, 32 de persoane au solicitat şi obţinut credite de la o instituţie bancară, prin întocmirea în fals şi utilizarea de documente false, fără ca ulterior să mai achite sumele de bani contractate.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de peste 200.000 de lei.

Activităţile sunt desfăşurate în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice Râmnicu Sărat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat.

Vor fi puse în aplicare 32 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Râmnicu Sărat, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Buzau", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean printr-un comunicat de presă.  Etichete: înșelăciune |  bancare |  credite |  Percheziții |  persoane |  suspectate
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU