12 [FEB 15] ACTUALITATE Buzau
Joi, 12 februarie 2015

Percheziţia zilei. Azi la traficanţii de etnobotanice

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
0 voturi 1255 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat două grupări infracționale cu preocupări pe linia traficului de substanțe cu efect psihoactiv.

Astăzi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti și procurorii D.I.I.C.O.T. –Biroul Teritorial Buzău, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, au efectuat 13 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Buzău, pentru destructurarea a două grupări infracţionale specializate în trafic de substanţe cu caracter psihoactiv.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, pe raza județului Buzău s-ar fi constituit două grupări infracţionale, formate din 14 persoane, care,  începând cu luna septembrie 2014 şi până în prezent, ar fi achiziţionat de pe raza municipiilor Buzău, Brăila şi Bacău substanţe cu efect psihoactiv pe care le-au comercializat.

O parte din substanţele cu efect psihoactiv ar fi fost expediate către membrii grupărilor prin intermediul  unor firme de curierat.

De asemenea, membrii celor două grupări ar fi procurat şi comercializat aproximativ 660 de grame de substanţe etnobotanice, precum și cannabis, rezină de cannabis şi substanțe ce au în componență pentedrona – component calificat de lege ca drog de mare risc.

La sediul D.I.I.C.O.T – B.T Buzău vor fi audiate 12 persoane urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

La acțiune au participat luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale - I.P.J. Buzău și jandarmi.Etichete: etnobotanice |  Percheziţia |  traficanţii |  zilei
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU