12 [IAN 16] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 12 ianuarie 2016

Paul Beganu rămîne sub control judiciar. Un nou termen, luna viitoare

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1258 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Judecătorii de la Curtea de Apel Ploieşti au decis ieri, la primul termen de anul acesta ca fostul prefect Paul Beganu şi alţi 5 inculpaţi din dosarul de corupţie aflat pe rolul instanţei, să rămînă sub control judiciar. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore. În acelaşi timp, instanţa a fixat un nou termen de judecată pentru începutul lunii viitoare, în ziua de 3 februarie, dată pînă la care alţi doi inculpaţi vor trebui să îşi angajeze avocaţi care să îi reprezinte. 

„În temeiul art. 348 rap. la art. Cod procedură penală constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar luată faţă de inculpaţii VASILE MIHAIL COSMIN, IRIMIA ION, TOADER NECULAE, BEGANU PAUL, CETERAŞ GHEORGHE, LEFTER ALEXANDRU şi dispune menţinerea acesteia. În baza art. 275 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare, în ceea ce priveşte măsura controlului judiciar. Pe fondul cauzei acordă un nou termen de judecată la data de 3 februarie 2016, ora 9,30, faţă de cererile de amânare pentru lipsă de apărare formulată de inculpaţii Feraru Ştefan şi Buleandă Maria. Pronunţată în şedinţa publică, astăzi 11 ianuarie 2016.” 

"Lotul Beganu" a fost trimis în judecată anul trecut pentru fapte de corupţie, în legătură cu retrocedarea unei mari suprafeţe de teren împădurit în zona Gura Teghii.


Etichete: Beganu |  control |  judiciar |  rămîne |  termen |  viitoare
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU