28 [NOV 14] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 28 noiembrie 2014

Pasărea Rock concertează sâmbătă la Buzău

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1036 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro
Pasărea ock concertează sâmbătă la Buzău


Foşti componenţi ai legendarei trupe Phoenix, Mircea Baniciu, Joszef Kappl şi Ovidiu Lipan "Ţăndărică", reuniţi în trupa Pasărea Rock concertează sâmbătă la Buzău, în Clubul No Limit.

Mircea Baniciu, Josef "Ioji" KAPPL și Ovidiu Lipan Tandarica sunt muzicieni prodigioşi care, atunci când se unesc într-un proiect comun, dezlănţuie fiarele din fabule. Ajunşi la vârsta maturităţii artistice, fiecare dintre cei trei are înţelepciunea de a nu se rupe de trecut, ci de a căuta în experienţa comună a tinereţii, puterea şi forţa de a duce mai departe o poveste care a făcut legendă. 

Proiectul este întregit de Vlady Cnejevici - clape, Teo Boar - chitară electrică, Cristi Gram - chitară electrică.
INVITAT SPECIAL: MANI NEUMANN, supranumit „violonistul diavolului”, cel ce va condimenta cu intervenţiile sale diabolice spectacolul.

Căluşandra, cel mai recent cântec al trupei Pasărea Rock, se va auzi în premieră live la Buzău pe 29 noiembrie în clubul No Limit. Spectacolul marca Revolver va fi format din trei părți, spunând „povestea” membrilor fondatori ai grupului. Nu vor lipsi personaje mitice din Cantafabule, hituri semnate Mircea Baniciu, piese celebre ale formației Phoenix și compozițiile originale Pasărea Rock: Legenda, Praznic năprasnic, Pe Argeș în jos și, bineînțeles, Călușandra.

Prețul unui bilet este 60, 80 sau 100 de ron în funcție de categorie și poate fi procurat de la magazinul Hi-Hii (Buzău, Str. Cuza-Vodă)


Etichete: Buzău |  concertează |  Pasărea |  sâmbătă
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU