26 [IAN 15] ACTUALITATE Buzau
Luni, 26 ianuarie 2015

Parcă a intrat în pământ! Vezi aici ce s-a întâmplat cu acest om

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
0 voturi 1706 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro

Un bărbat dispărut fără urmă acum mai mult de o lună este căutat cu disperare de rudele sale.

Dumitru Barac are 43 de ani şi e din Ţinteşti iar pe 22 decembrie le-a spus rudelor că a vorbit la telefon cu fosta soţie cu care era în proces de divorţ şi că au decis să se împace. Aşa că şi-a luat hainele rapid şi  a plecat după femeie, care locuia la doar două uliţe distanţă.
De atunci nu l-a mai văzut nimeni iar rudele au decis să-l dea dispărut pe pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun.
Barac şi fosta sa soţie au împreună doi copii minori.

Cazul a ajuns în atenţia Inspectoratului de Poliţie al Judeţului, care, potrivit  ofiţerului de presă, comisar şef Florina Cruceanu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău, a demarat acţiunile ce se impun în astfel de cazuri. “Din primele verificări a rezultat faptul că pe 22 decembrie Dumitru Barac ar fi plecat să se împace cu soţia, dar nu a ajuns la destinaţia pe care o anunţase rudelor. Ulterior, având în vedere intervalul de timp de la dispariţia sa şi până la sesizarea dispariţiei, la solicitarea IPJ Buzău, bărbatul din Ţinteşti a fost dat în urmărire la nivel naţional, semnalmentele sale fiind comunicate Dispeceratului de Siguranţă Publică. Totodată, poliţiştii continuă acţiunile ce se impun în vederea găsirii lui”.

Cine l-a văzut pe acest om este rugat să sune la 112 sau să anunţe Poliţia.Etichete: acest |  întâmplat |  intrat |  Parcă |  pământ
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU