30 [DEC 15] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 30 decembrie 2015

Paraschivescu de la 'Atac de Buzău', rămîne în arest preventiv

Alexandra Dinu alte articole de Alexandra Dinu
4 voturi 1140 vizualizari 2 comentarii redactie@focustv.ro
Paraschivrscu de la ,Atac de Buzau, ramine in arest preventi

Florin Paraschivescu, directorul săptămânalului Atac de Buzău, aflat în arest preventiv a contestat ieri măsura însă astăzi magistraţii au hotărât ca el să rămână după gratii. Soluţia magistraţilor Tribunalului Buzău este definitivă.

Reamintim, în urmă cu aproape trei luni 3 membri ai săptămânalului Atac de Buzău, printre care directorul Florin Paraschivescu, au fost reţinuţi, în urma unui flagrant organizat responsabilului cu publicitatea, Oana Galanton. Ea a fost prinsă imediat după ce a primit 500 de lei de la primarul din comuna Poşta Cîlnău, Sorin Munteanu, ales care ar fi fost defăimat prin mai multe articole publicate de Atac de Buzău şi apoi şantajat să plătească pentru ca numele său să nu mai apară în paginile săptămînalului.

În urma audierilor, Florin Paraschivescu, directorul publicației Atac de Buzău, a fost arestat preventiv, Doru Iuga, redactor a fost plasat în arest la domiciliu, iar Oana Galanton a fost pusă sub control judiciar.


 Etichete: arest |  Buzau |  Paraschivescu |  preventiv |  ramine
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 2   0

Comentarii

informatu'
31 decembrie 2015
http://portal.just.ro/114/SitePages/Rezultate_dosare.aspx?k=paraschivescu&a=%20scope%3AvDosar%20MJmpIdInstitutie%3D114&v1=%2Dmjmpdosardata. E drept obiectul dosarului e cu totul altul dar era normal ca autorul articolului sa puna pe tapet si informatia asta
Denis
31 decembrie 2015
Un interlop analfabet devenit ziarist peste noapte. O palma grea data mass-mediei. Respect justitia!


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU