12 [AUG 16] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 12 august 2016

Panică! Un TIR a intrat în curţile oamenilor la Spătaru

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1484 vizualizari 0 comentarii

Un TIR scăpat de sub control era să facă prăpăd la Spătaru, în judeţul Buzău. 

Mastodontul care transporta carton bituminat a intrat în gardurile a două gospodării, a dărâmat un stâlp de pe marginea drumului şi a făcut zob o maşină parcată.

S-a întîmplat azi noapte când şoferul unui TIR încărcat cu bitum, un bărbat de 53 de ani din Periş, a scăpat, din senin, autovehiculul de sub control. Maşina grea a intrat în gardurile a două gospodării, la circa 50 de metri de biserica din Spătaru, a pus apoi la pământ un stîlp şi a distrus un autoturism parcat pe marginea şoselei. Doar o minune a făcut ca TIR-ul să nu intre în casele oamenilor pentru că o nenorocire s-ar fi putut produce.                   

La locul accidentului, au fgost mobilizaţi pe lîngă poliţişti şi pompieri întrucât din rezervorul TIR-ului se scurgea combustibil şi exista risc de incendiu. Pompierii au decuplat bornele maşinii şi s-au asigurat că nu se poate întâmpla nimic rău. De altfel, un echipaj de pompieri se află încă la locul accidentului şi acolo va rămâne până ce o macara va aunge în zonă să repună pe roţi TIR-ul care este înclinat. 


Etichete: curtile |  intrat |  oamenilor |  Panica |  Spataru
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU