02 [APR 18] ACTUALITATE Buzau
Luni, 02 aprilie 2018

Panică! Incendiu violent în Simileasca

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
1 vot 2089 vizualizari 0 comentarii

Un incendiu violent produs în această dimineață la o vilă din cartieru Simileasca a provocat panică. De teamă ca flăcările să nu se extindă peste tot prin jur, oamenii au ieșit din case și nu au intrat în locuințe până nu au văzut că riscurile au fost înlăturate. 

          Incendiul a fost semnalat în jurul orei 4 și jumătate. Pompierii cu trei autospeciale de stingere incendii cu apă și spumă și un echipaj SMURD au fost mobilizați rapid pe strada Răchitei acolo unde au fost anunțați că arde o casă cu etaj.     Când pompierii au ajuns la locul incendiului, proprietarii erau deja evacuați. Trei adulți și un copil de 10 ani fuseseră anunțați de vecini că ies flăcări din acoperiș și au reușit să se salveze la timp. Focul se maifesta generalizat la mansarda si acoperișul casei, pe o suprafață de circa 200 de metri pătrați. Și peste toate acestea, exista și riscul ca flăcările să se extindă și la casele vecine. În cele din urmă, pompierii au reușit să limiteze riscurile iar focul l –au stins după circa 2 ore si jumătate. 

          Cel mai probabil, incendiul a pornit de la centrala pe lemne cu care familia își încălzea locuința, însă cauza exactă urmează a fi stabilită astăzi de pompieri.  Din fericire nimeni nu a fost rănit însă proprietarii s-au ales cu pagube uriaşe.Etichete: Incendiu |  Panica |  Simileasaca |  violent
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU