14h 43' ACTUALITATE Buzau
Marţi, 22 mai 2018

VIDEO Panica! Incendiu la mall, oameni evacuati

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 3603 vizualizari 0 comentarii
UPDATE [14:43] 22 MAI 2018 ›

Alarma declanșată la Galleria Mall după degajarea, în interior, la etajul 1, a fumului provenit de la un coș de fum, a dus la evacuarea a 10 persoane, în timp alte 30 erau déjà afară la sosirea pompierilor. Numărul celor care se aflau în mall atunci cînd a apărut situația critic a fost mult mai mare. În cinematograf era o proiecție de film, urmărită de un grup de preșcolari, iar în birourile de la Serviciul de Evidență Informatizată a Persoanei și în sălile Judecătoriei se aflau alte cîteva zeci de persoane. Oamenii care se aflau în mall au ieșit speriați din centrul comercial neștiind, în primă fază, ce se întâmplă. Și cele două instituții care își au sediul în Galleria Mall și-au întrerupt activitatea. 
Intervenția echipajelor ISU a durat în jur de o oră. La final s-a stabilit că focul a cuprins un coș de fum al unui restaurant de la etajul 1. Grăsimea și funingineaea strânse pe coș au provocat un nor negru de fum, ceea ce a făcut ca imediat să pornească sistemul de alarmare și cel de stingere automată cu care clădirea este prevăzută. 
După încheierea operațiunii pompierilor, oamenii au putut reveni în mall, iar la Judecătorie și la Serviciul de Evidență Informatizată a persoanei, activitatea și-a urmat programul obișnuit.
Pompierii din Buzău intervin la această oră pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un restaurant din cadrul unui centru comercial din zona de nord a municipiului. Mai exact, focul a cuprins un coș de fum al restaurantului. Din fericire, flăcările au fost observate la timp așa că o parte dintre angajați și restul persoanelor aflate în mall au reușit să iasă la timp din mall, în timp ce alte persoane au fost evacuate de pompieri. În aceste condiții, nicio persoană nu a avut de suferit din cauza incendiului.


La această oră două echipaje de la ISU Buzău se află la fața locului și intervin pentru lichidarea incendiului. Vom reveni cu detalii.
Etichete: Galleria |  interventie |  mall |  pompieri  |  incendiu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU