BREAKING NEWS Buzau
01 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 01 august 2019

Panică pe strada Frăsinet. Au fost chemați pompierii FOTO

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 2047 vizualizari 0 comentarii


Pompierii din Buzău au fost chemați joi să intre într-un apartament  situat pe strada Frăsinet din municipiu, unde proprietarul locuinței cu pricina nu mai răspunde nici la telefon  și nici la ușă, existând suspiciuni că ceva grav s-ar fi întâmplat.
Autoritățile au fost alertate de locatarii blocului B 10, scara B,  de pe strada Frăsinet, care, alarmați că nu și-au mai văzut unul dintre vecini, de mai multă vreme, au sunat la ușa acestuia, dar fără rezultat. In același mod au procedat si copiii proprietarului, cărora acesta nu le-a mai răspuns  la telefon.
Bănuind că ceva rău s-a întâmplat, oamenii au sunat la 112 iar pompierii s-au deplasat pe strada Frăsinet unde au intrat prin balcon în locuința respectivă. Înăuntru, șezând pe un fotoliu, pompierii l-au găsit pe proprietar, un bărbat de 56 de ani, decedat.
Vecinii bărbatului găsit mort în casă spun că acesta suferea de inimă, aceasta fiind cel mai probabil cauza decesului. Pentru că nu există suspiciuni de omor, medicul de familie va elibera certificat de deces.
Potrivit unor surse, decesul ar fi survenit în ultimele ore, copiii bărbatului vorbind cu el în cursul zilei de miercuri. 


Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU