18 [IAN 18] ACTUALITATE Buzau
Joi, 18 ianuarie 2018

Ordin de la Primarie!Se demoleaza garajele

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
1 vot 3693 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

Primăria municipiului Buzău continuă acţiunea de înfiinţare a locurilor de parcare şi încearcă să valorifice orice colţişor de domeniu public în acest sens, mai ales că terenul disponibil pentru o asemenea investiţie nu este suficient pentru a răspunde cerinţei extrem de mari care vine din partea proprietarilor de autovehicule.  
Proprietarii au fost înştiinţaţi
Zona care a intrat acum în atenţia administraţiei locale pentru înfiinţarea locuilor de parcare este strada Bazalt, blocurile F1 - F5. P adresa asociaţiilor de proprietari a ajuns zilele trecute o adresă senată de viceprimarul oraşului, Andrei Neder, prin care proprietarii garajelor construite în zona respective sînt anunţaţi că acestea trebuie să fie desfiinţate.  "Vă facem cunoscut că parcarea situată pe srada Bazalt, zona blocurilor F1 - F5 va fi reamenajată, iar locurile de parcare vor fi atribuite locatarilor din zonă. În consecinţă, soli­cităm proprietarilor construcţiilor ca pînă la data de 10.02.2018 să desfiineze garajele amplasate pe terenul proprietate publică a municipiului Buzău", se specifică în adresa respectivă, semnată de viceprimarul Andrei Neder. 

Sînt construcţii legale

Viceprimarul ora­şului, Andrei Neder, ia în calcul şi situaţia în carepînă la data respectivă construcţiile respective să nu fie desfiinţate şi atunci ar urma ca Primăria să facă acest lucru. Pentru cei care se vor culca probabil pe urechea că va face acest lucru Primăria trebuie spus că autoritatea locală are în intenţie să-şi recupereze cheltuielile pe care le vor presupune demolarea acestora. Viceprimarul Neder a subliniat că acele construcţii au la bază autorizaţii de construire, precum şi acorduri anuale primite din partea Primăriei pentru a ocupa domeniul public, dar că administraţia publică locală are dreptul de a solicita eliberarea domeniului pulic pentru obiective de interes public.
Etichete: demoleaza |  garajele |  Ordin |  Primarie
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU