BREAKING NEWS Buzau
05 [IUN 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 05 iunie 2019

UPDATE VIDEO Căutări masive. Un bătrân, posibil, luat de puhoaie

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
1 vot 1839 vizualizari 0 comentarii


 Căutări masive la Păltineni, în județul Buzău, unde este posibil ca un bătrân să fi fost luate de ape.

Pompieri, jandarmi, polițiști și localnici îl caută pe omul care nu a mai fost văzut de marți. Familia a anunțat dispariția bărbatului iar de atunci căutările se desfășoară neîncetat.  Rudele le-au spus polițiștilor că bătrânul de 80 a plecat ziua trecută să-și aducă acasă animalele care erau la păscut, în apropierea unui pârâiaș. La un moment, brusc, apa s-a umflat. Bătrânul a reușit să vină acasă cu o parte din animale dar s-a întors după alte 4 căprițe, care erau în pericol. Omul nu s-a mai întors însă niciodată. Ciudat este că toate animalele au ajuns acasă. Familia se teme că omul ar fi fost luat de viitură. Temerile sunt cu atât mai mari cu cât bătrânul abia mergea și se sprijinea într-un baston.  

Potrivit reprezentanților Prefecturii, începând din cursul serii  trecute, forțele MAI au demarat operațiunea de căutare  a bărbatului din Păltineni, dispărut de la domiciliu. Într-o primă etapă, s-au făcut verificări la rudele și cunoștințele bărbatului și ulterior, acestea au fost extinse în întreaga regiunea. La operațiune participă 12 jandarmi, 6 polițiști și 4 cadre ISU, precum și lucrători silvici și voluntari. În funcție de evoluția situației, se poate decide suplimentarea forțelor.
La căutări participă inclusiv câini utilitari de la Bucuresti, însă până acum nu a fost identificat nici un indiciu care să ducă la găsirea batrânului. Misiunea este extrem de anevoioasă pentru că apa șterge toate urmele. 


 Etichete: cautare |  masiva |  Operatiune |  Posibil |  puhoaie
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU