24 [OCT 14] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 24 octombrie 2014

O nouă amânare în Dosarul Gloria

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1344 vizualizari 2 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Procesul primarului Constantin Boşcodeală de la Judecătoria Braşov, cunoscut ca „Dosarul Gloria”, a intrat într-o nouă fază. În dosarul în care edilul-şef al Buzăului este judecat pentru fapte de corupţie, urmează să fie administrate probe. Decizia a fost luată la termenul de ieri, când magistraţii au decis amânarea cauzei până pe 4 decembrie. 

Primarul a fost trimis în judecată de procurorii DNA, acuzat fiind că „în cursul anilor 2002 - 2008, inculpatul Boscodeală Constantin Octavian, în calitate de primar al municipiului Buzau, a acordat unor asociatii sportive, persoane juridice non profit, în mod ilegal, fonduri nerambursabile din bugetul local şi le-a asigurat folosinţa gratuită a Complexului Sportiv Gloria Buzău. Beneficiarii finali ai acestor sume şi al dreptului de a folosi complexul sportiv sunt societati comerciale aflate în diverse raporturi juridice cu asociaţiile sportive”. După întocmirea rechizitoriului, primarul Boşcodeală a susţinut că nu a comis nici o ilegalitate. 


Etichete: Boscodeala |  Gloria |  proces
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Mihai
24 octombrie 2014
Daca ajung PSD - istii la putere , DNA va deveni o mica pisica , va prinde soricei si se va teme de guzgani !
johnY
25 octombrie 2014
nu va scapa de parnaie tovarasul primar...din 2 procese care le are din unul nu scapa sigur...cel cu terenul de la statiunea de cercetare experimentala...se pune foarte mare accent pe retrocedarile ilegale


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU