14 [IUL 14] ACTUALITATE Buzau
Luni, 14 iulie 2014

O corecţie care i-a adus moartea. Uite ce a păţit un hoţ prins la furat! (VIDEO)

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1163 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro
I-au fost atât de dragi tractoarele că pentru ele a făcut de două ori închisoare şi, în final, şi-a dat viaţa. Este povestea romanţată a unui hoţ care a sfârşit duminică, în urma unei corecţii fizice, după ce a încercat să fure un tractor. 

Bărbatul de 39 de ani, din Pogoanele, a mers pe un câmp unde o familie dusese un tractor care urma să fie încărcat cu pepeni. 

Adrian Mocanu a prins momentul potrivit, a pus mâna pe volan şi a plecat pe câmp cu tractorul furat. Proprietarul de drept al autovehicului a mers acasă, şi-a luat fiul şi încă doi consăteni şi au plecat în căutarea fugarului pe care l-au prins, lângă o pădure. Tot acolo l-au găsit pe hoţ şi poliţiştii. Bărbatul era legat fedeleş şi avea urme ale unei bătăi crunte pe tot corpul. Poliţiştii l-au urcat într-o maşină cu intenţia de a-l duce la secţie pe bărbat, dar cum acesta acuza că îi este rău, s-au îndreptat către Centrul de Permanenţă Pogoanele. În faţa aşezământului medical, bărbatul bătut de consăteni şi-a dat ultima suflare. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a descis o anchetă şi a cerut efectuarea necropsiei pentru a stabili cauza decesului: 

„Având în vedere natura şi zona în care au fost localizate leziunile, pe corpul bărbatului, există suspiciuni cu privire la agresarea acestuia. Aşteptăm rezultatele necropsiei, dar şi celelalte elemente de probatoriu. În acest moment avem trei variante de cercetare care nu pot fi date publicităţii, având în vedere ancheta.”, ne-a declarat Gabriela Vîjîiac, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. 

Bărbatul care a murit în urma bătăii primite mai fusese condamnat de cel puţin două ori pentru furt. De fiecare dată el furase câte un tractor. Bărbatul obişnuia să meargă cu vehiculele furate până când se termina carburantul din rezervor, după care le abandona. Etichete: deces |  furt |  tractor |  hot
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU