27 [SEP 19] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 27 septembrie 2019

Noutăți pentru aspiranții la statutul de șoferi

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 2980 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro
Noutăți pentru aspiranții la statutul de șoferi

Măsuri luate de autoritățile din Buzău în vederea reducerii timpului de așteptare între proba teoretică și cea practică susținute de candidați în vederea obținerii permisului categoria B.
În contextul unui număr ridicat de aspiranti la permisul auto, aceștia aveau de așteptat chiar și 2 luni și jumătate până la susținerea probei practice. Pentru a scurta pe cât posibil această perioadă, s-a luat decizia detașării unui examinator auto categoria B din cadrul IPJ Buzău, începând cu data de 1 octombrie. 
Pe locurile astfel create, au fost reprogramați în luna octombrie candidații programați inițial în luna noiembrie a acestui an. Candidații au fost înștiințați telefonic despre schimbarea datei la care trebuie să se prezinte pentru proba practică. cei care, din diverse motive, nu au putut fi contactați și care nu vor putea fi informați nici de către școlile de șoferi vor susține proba practică a examenului pentru permisul auto în luna noiembrie, la data stabilită inițial.
De asemenea, începând de joi , s-au suplimentat locurile pentru programări online la proba teoretică.
Ca urmare, cei care vor să susțină mai repede examenul  se pot reprograma pe locurile nou-create prin anularea programării inițiale.Etichete: aspiranții |  șoferi |  Noutăți |  pentru |  statutul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU