05 [OCT 15] ACTUALITATE Buzau
Luni, 05 octombrie 2015

Noul subprefect a depus jurămîntul

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
4 voturi 1184 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Sorin Gheorghe, noul subprefect al judeţului a fost învestit astăzi oficial în funcţie şi a depus jurămîntul. 
"Sînt pe deplin conştient că va urma o perioadă plină şi încărcată. Numirea mea vine după jumătate de an timp în care instituţia a funcţionat fără subprefect. Nu mă aştept la un mandat liniştit, dar fac parte dintr-o echipă de profesionişti", a declarat Sorin Gheorghe.
El a fost numit săptîmîna trecută în şedinţa de Guvern, cu caracter temporar, să ocupe a doua poziţie în Prefectură, fiindu-i delegate  atribuţii în privinţa gestionării situaţiilor de urgenţă şi a eliberării titlurilor de proprietate. "Vom demara de joi-vineri prima şedinţă de fond funciar, săptămîna viitoare stabilim două şedinţe astfel încît, aceste materiale să fie semnate cît mai repede şi cît mai corect. Nu apucăm bine să terminăm că vine sezonul rece, o provocare şi vreau să ne descurcăm onorabil" a mai spus noul subprefect.

 Prefectura Buzău a funcţionat fără subprefect din luna aprilie a acestui an atunci cînd fostul subprefect George Sava a fost numit în funcţia de prefect. Sorin Gheorghe, în vîrstă de 42 de ani, lucrează în Instituţia Prefectului din anul 2012. Etichete: depus |  jurămîntul |  subprefect
Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 1   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU