10 [MAR 16] ACTUALITATE Buzau
Joi, 10 martie 2016

Noua maternitate se deschide la 4 ani de la inaugurare. Şi tot în campania electorală

Florin Zafiu alte articole de Florin Zafiu
4 voturi 1541 vizualizari 1 comentariu florinzafiu@sansanews.ro


Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău a revenit astăzi, la sfîrşitul unei şedinţe extraordinare, cu anunţul conform căruia maternitatea va fi deschisă în curînd. Deschiderea instituţiei este aşteptată mai ceva decît inaugurarea unui mall. Se fac ultimele pregătiri înainte de marele eveniment care probabil se va desfăşura fără deschideri de şampanii, tăieri de panglici şi mese rotunde.

S-a inaugurat în campanie electorală şi se va deschide tot într-o campanie electorală, dar la patru ani distanţă una de cealaltă. Maternitatea din strada Victoriei, va deveni funcţională la finalul acestei primăveri, a anunţat astăzi, la sfîrşitul unei şedinţe extraordinare, preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu. Cel mai important proiect al Consiliului Judeţean aflat în atenţia publicului cît şi a anchetatorilor se apropie de termenul cu paşi repezi de termenul final.“Nu avansez nici un fel de termen, într-un termen foarte scurt, funcţie de problemele de acolo, de montaj, de instruirea personalului maternitatea va funcţiona cu siguranţă la sfîrşitul acestei primăveri”, a declarat Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliul Judeţean Buzău 


Pregătirile sînt pe ultima sută de metri. Toate utilajele şi aparatura medicală au fost cumpărate, se aşteaptă livrarea şi montarea lor.  “Aşa cum v-am informat s-a finalizat  licitaţia pentru utilajele medicale suntem în process de punere în funcţiune a maternităţii”, a mai declarat şeful Consiliului Judeţean. Toată aparatura medicală cu care maternitatea va fi dotată este nouă astfel încît personalul medical nu va fi pus în situaţia de a apela la vechile dotări ale actualei maternităţi. 


Etichete: campania |  deschide |  electorală |  inaugurare |  maternitate
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 4   -4

Comentarii

Vergu Manaila
10 martie 2016
Faceti pariu ca se va deschide cu no luna inainte de alegeri si se va inchide la o luna dupa ?


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU