02 [OCT 16] ACTUALITATE Buzau
Duminică, 02 octombrie 2016

Noi angajări la Poliţia buzoiană. 59 de locuri libere

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
1 vot 2607 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

În ziua de 3 octombrie se va da startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române. Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale. De asemenea, persoanele care doresc să devină agenţi de poliție se pot înscrie la concursul organizat.

 Înscrierile se vor realiza în perioada 03 – 07 octombrie a.c., concursul urmând a fi susţinut în ziua de 19 noiembrie 2016.

Inspectoratului de Poliție Județean Buzău  i-au fost repartizate 59 de posturi pentru încadrare din sursă externă şi 2 posturi pentru ocupare prin concurs de către foşti angajaţi ai Poliţiei.  Din totalul celor 59 de posturi destinate încadrării directe, 4 ]] de agenți de poliție rutieră, 29 de agenți de ordine publică în mediul urban și 24 de posturi sunt de ajutori șefi de post în mediul rural. De asemenea, alte două posturi sunt destinate agenților - conductori câini .

 Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se vor găsi pe site-ul https://bz.politiaromana.ro  la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, începând cu data de 01  octombrie a.c.

 

Înscrierile se vor face la sediul Centrului de Prevenire a Criminalității( Clubul Polițiștilor) din municipiul Buzău, str. Unirii, bl.16 I - 16 J, în perioada  03 – 07 octombrie a.c., după următorul program: luni, miercuri și vineri între orele 09.00 – 15.00, marți și joi între orele 14.00 – 20.00.

 Etichete: angajări |  Poliţie
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU