03 [SEP 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 03 septembrie 2019

Noapte de foc: două incendiii, o victimă

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2778 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Focul a făcut prăpăd, noaptea trecută, iar pompierii s-au mobilizat pentru stingerea a două incendii apărute după miezul nopții. Flăcările au cuprins trei locuințe și, din păcate, într-unul dintre incendii, un bărbat trecut de 60 de ani și-a pierdut viața.
Primul apel de urgență care le anunța pompierilor izbucnirea unui incendiu a fost în jurul orei 1,00 noaptea. Echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență au mers la Costești unde ardea o locuință. Focul a fost stins fără ca intervenția să pună mari probleme. După ce au lichidat incendiul și au pătruns în imobil, salvatorii au găsit trupul carbonizat al proprietarului. Cel mai probabil, bărbatul a adormit cu o țigară aprinsă, iar aceasta a declanșat incendiul.
La nici o oră distanță, un alt strigăt de ajutor a venit printr-un apel care anunța că în cartierul Dorobanți Extindere o casă a luat foc. Flăcările s-au extins rapid și la o a doua locuință. Ca să limiteze focul, pompierii au intervenit cu 7 autospeciale. Pe tot parcursul intervenției, vecinii gospodăriilor cuprinse de flăcări s-au autoevacuat, fiind cuprinși de panică.
Incendiul a afectat cele două case, la nivelul acoperișurilor, dar și anexe. Cauza a fost un scurtcircuit la instalația electrică a uneia dintre locuințe.Etichete: Buzau |  ISU |  noapte |  incendii
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU