20 [MAI 20] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 20 mai 2020

Negociatorii din IPJ Buzău, la Spitalul Rm. Sărat pentru calmarea unui pacient COVID-19

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1264 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Scandal la Spitalul Municipal Rîmnicu Sărat, spital suport pentru tratarea pacienților confirmați cu coronavirus. Un tânăr, internat în unitatea spitalicească după ce a fost depistat pozitiv, a devenit recalcitrant și a refuzat să ia tratamentul ce i se administra. Pacientul nu a putut fi liniștit de cadrele medicale, așa că a fost solicitat ajutorul  polițiștilor.
Tânărul de 23 de ani, care provine din focarul de coronavirus din cartierul buzoian Poștă, a fost internat la Rm Sărat  după ce a fost testat pozitiv pentru COVID 19. Miercuri, însă, pacientul a refuzat să mai colaboreze cu cadrele medicale. Buzoianul a devenit recalcitrant, a refuzat să mai ia medicamentele, spunând că vrea să plece acasă. Cum cadrele Spitalului Municipal Rm Sărat nu au reușit să-l liniștească pe bărbat, au fost chemați în sprijin polițiștii. Oamenii legii au descins imediat în spital iar negociatorul care i-a însoțit a stat de vorbă cu tânărul respectiv și a reușit să îl convingă de faptul că trebuie să rămână spitalizat până în momentul în care se va vindeca și nu va mai reprezenta niciun risc, nici pentru el, nici pentru cei din jurul său.
“Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Rm. Sărat au fost sesizați telefonic de către reprezentantul unei unități medicale din Rm. Sărat cu privire la faptul că un bărbat de 23 de ani, din municipiul BUzău, internat în unitatea medicală după ce a fost confirmat cu coronavirus, provoacă scandal pe fondul faptului că nu dorește să-și ia tratamentul. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Rm. Sărat, împreună cu negociatori din cadrul IPJ Buzău. Aceștia au identificat persoana care avea un comportament recalcitrant. Iar în urma discuțiilor purtate, au convins tânărul să se liniștească și să rămână în unitatea medicală pentru a primi îngrijirile necesare.”, a precizat ag. de poliție Cornelia Stroe, de la Biroul de Presă al IPJ Buzău.Etichete: Buzău |  calmarea |  COVID |  Negociatorii |  pacient |  pentru |  Spitalul |  Sărat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU