BREAKING NEWS Buzau
21h 44' ACTUALITATE Buzau
Duminică, 03 mai 2020

19 cazuri COVID-19 confirmate! Începe nebunia la Buzău! Vezi unde e focarul!

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
4 voturi 12949 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [21:44] 03 MAI 2020 › 12 dintre cei 19 bolnavi de Covid-19, confirmați duminică seară sunt transportați cu ambulanțele la Spitalul Municipal din Rm.Sărat, unitate de suport pentru tratarea pacienților cu coronavirus, iar 7 sunt duși la spitale din București. Printre cei care sunt transportați în Capitală se află cei doi copii de un an, diagnosticați cu coronavirus, alături de alți doi în vârstă de 10 ani și de un altul de 12 ani. De asemenea, la București mai sunt transferate două persoane tinere: una de 19 ani și alta de 34 ani, mama unora dintre copiii infectați.UPDATE [21:03] 03 MAI 2020 ›
Cele 19 îmbolnăviri COVID-19, confirmate duminică seara,la Buzău, au legătură cu cazul bărbatului de 41 de ani, a cărui îmbolnăvire a fost anunțată duminică, la prânz, de Grupul de Comunicare Strategică. Într-o informare venită de la Instituția Prefectului Județul Buzău, tot duminică, se arăta, în legătură cu acest caz, că pacientul este ” de sex masculin, în vârstă de 41 de ani. A avut simptomatologie ușoară și s-a prezentat la o unitate sanitară, unde a primit recomandarea de a merge la Secția Pneumofiziologie a Spitalului Județean de Urgență Buzău. I-au fost recoltate probe pentru testarea pentru Coronavirus, iar rezultatul emis de Institutul Cantacuzino din București a fost pozitiv. Pacientul a fost transferat la Institutul ”Victor Babeș” din București. Imediat după aflarea rezultatului, au fost recoltate probe soției și celor doi copii, care au fost plasați în izolare la domiciliu. Direcția de Sănătate Publică a declanșat o anchetă epidemiologică pentru stabilirea contacților pacientului. Din datele deținute până acum, pacientul este contact direct cu un caz pozitiv din județul Ialomița.”
Se pare că buzoianul ar fi fost infectat după o vizită la Bărbulești –Ialomița, localitate cunoscută ca fiind focar de COVID-19. 


Focar de COVID -19, confirmat de puțin timp în municipiul Buzău. Este vorba despre 19 persoane confirmate cu infecția cu coronavirus, în această seară. Autoritățile au mobilizat numeroase echipaje ale Ambulanței și forțe de ordine penru a-i ridica pe pacienți. Este vorba despre persoane care locuiesc pe o stradă din apropierea Zonei Industriale și care trebuie transportate la spital. Cele 19 persoane vor ajunge la SPitalul Municipal Râmnicu Sărat și la un spital din Capitală. Printre pacienți sunt doi copii cu vârsta de 1 an. Unele informații arată că focarul a fost descoperit după ce unul dintre cei infectați s-au prezentat la spital cu simptome de infecție. 
Vom reveni. Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 1   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU