31 [OCT 16] ACTUALITATE Buzau
Luni, 31 octombrie 2016

Mutarea Registrului Comerţului doar o etapă dintr-un şir de ample mişcări?

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 1595 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Mutarea Registrului Comerţului în sediul sucursalei BCR, produsă săptămîna trecută, pare doar un pas pînă la o nouă serie de mişcări mai ample. Registrul, după cum susţin toţi specialiştii în economie, nu poate funcţiona decuplat de Camera de Comerţ şi Industrie Buzău,ramasa in vechea locatie, prezidată de omul de afaceri Ionel Gagu. Acesta din urmă este şi proprietarul sediului actual al sucursalei buzoiene a Raiffeisen, unitate al cărei contract de închiriere expiră la anul.  
Planul doi
Ca atare, susţin unele surse, e foarte posibil ca următoarea etapă a unei strategii mai ample, să fie exact recuplarea Registrului Comerţului cu CCIA Buzău, în sediul ocupat acum, cu chirie de banca înfiinţată de minerii austrieci, profilîndu-se astfel o afacere imobiliară. Sursele noastre mai afirmă că ar putea exista şi o variantă doi, pentru recuplarea Registrului de Camera de Comerţ, dacă actualul sediu ocupat de Raiffeisen e prea mic pentru a găzdui ambele instituţii laolaltă, unde lucrează cîteva zeci bune de angajaţi.

Operaţiune marcă proprie

Concret, Gagu ar putea pune la dispo­ziţie, contra unei chirii consistente şi sediul fostei societăţi de telefonie, Romtelecom, pe care-l deţine prin cumpărare de cîţiva ani şi care azi zace nefolosit, fiind deţinător de bulină roşie. O astfel de evoluţie a lucrurilor ar justifica şi reabilitarea clădirii unde a fiinţat fostul Romtelecom şi ar include, în final, încununarea unei operaţiuni marca Ionel Gagu.Etichete: ample |  Comerţului |  dintr |  etapă |  mişcări |  Mutarea |  Registrului
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU