25 [IUL 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 25 iulie 2019

Modernizarea DJ203K Mărăcineni-Podu Muncii, mai scumpă decât în planurile inițiale

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1813 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro


Modernizarea Drumului Județean 203K, Mărăcineni — Podu Muncii înghite mai mulți bani decât se așteptau initial autoritățile județene. Pentru ca lucrările să poată fi duse la bun sfârșit, în ședința Consiliului Județean desfășurată joi, aleșii au aprobat majorarea, în bugetul proiectului, a cheltuielilor neeligibile, de la aproape 2,5 milioane de lei la 6,7 milioane de  lei. Suma este necesară pentru modernizarea  drumului județean dar și pentru că față de planurile inițiale a apărut necesitatea realizării unor lucrări adaptate la situația reală. În plus, se impune actualizarea valorii lucrărilor, ca urmare a majorării salariilor din domeniul construcțiilor.
”Sunt anumite lucrări ce trebuie să se facă și care au fost semnalate în timp ce se lucra. Împreună cu dirigintele de șantier, reprezentanții Consiliului Județean și cu constructorul am studiat și trebuie să facem această suplimentare pentru că vrem, într-un termen rezonabil, să se poată circula în condiții normale. Sunt ferm convins că lucrările se vor încheia anul viitor, iar începând din luna septembrie vor dispărea și problemele și disconfortul creat de praf pentru locuitorii din Beceni sau Cernătești”, a declarat președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.
Lucrarea prevede reabilitarea DJ 203 K Mărăcineni-Podu Muncii, dar si construcția de piste de biciclete în intravilan și amenajarea accesului către proprietăți.
 
 

Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU