01 [AUG 14] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 01 august 2014

Modernizarea Centrului Istoric, gata abia la toamnă

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1789 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro
Modernizarea Centrului Istoric, gata abia la toamnă

Lucrările de reablitare a Centrului Istoric se prelungesc până la toamnă. De vină pentru întârziere este, în opinia primarului Constantin Boşcodeală, vremea nefavorabilă, care i-a împiedicat pe muncitori să lucreze.

 „S-a făcut o prelungire de 3 luni cu centrul vechi datorită faptului că perioada de iarnă a fost destul de lungă şi nu s-a putut lucra, dar se va termina în perioada optimă. Nu au existat probleme legate de plăţi, dar lucrările sunt destul de mari şi trebuie făcute de o calitate deosebită” , a precizat primarul municipiului Buzău Constantin Boşcodeală.
 

Pe strada Cuza Vodă a fost instalat pavajul şi o mare parte din mobilierul stradal cuprins în proiect, dar zona, încă arată ca un şantier. Buzoienii s-au cam săturat să treacă printre obstacolele de tot felul, şi cred că de vină pentru întârziere ar fi lipsa fondurilor.


Primarul Constantin Boşcodeală susţine însă că nu este vorba de bani, şi că nu vor exista costuri suplimentare, motivul depăşirii termenului de recepţie a lucrării fiind legat doar de condiţiile meteo neprielnice din timpul iernii.

 
Modernizarea Centrului Istoric  a început în urmă cu aproape un an, şi ar fi trebuit să fie terminată la începutul lunii trecute. Investiţia în valoare de 3, 6 milioane de lei este finanţată în proporţie de peste 90% din fonduri europene.

 

 

 Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU