07 [MAI 14] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 07 mai 2014

Moarte cumplită pentru o fetiţă de nici doi ani din Lipia! VIDEO

Mihaela Vulpe alte articole de Mihaela Vulpe
0 voturi 1918 vizualizari 3 comentarii mihaelavulpe@sansanews.ro
Moarte cumplită pentru o fetiţă de nici doi ani din Lipia!

Momente dramatice în localitatea buzoiană Lipia din comuna Merei, unde un copil a sfârşit în urma unui accident cumplit.

 

Copila în vârstă de un an şi patru luni, lăsată nesupravegheată, se juca în faţa porţii, timp în care pe stradă era un camion al primăriei. Într-o clipă, micuţa s-a ascuns sub o roată a camionului, chiar în unghiul mort al oglinzii retrovizoare. Când a pornit vehiculul, şoferul basculantei habar nu avea că fetiţa era prinsă sub roţi.  Abia la câteva secunde după incident, şoferul a primit un telefon în care i se spunea că a omorât un copil.

 

Pentru tatăl micuţei este deja al doilea şoc cumplit. În urmă cu 5 ani, bărbatul şi-a pierdut prima soţie, tot într-un accident de circulaţie.

 

Omul s-a recăsătorit, iar cu cea de-a doua nevastă avea fetiţa de 1 an şi 4 luni care tocmai ce a sfârşit strivită sub roţile camionului. Vecinii spun că formau o familie frumoasă şi că erau respectaţi în sat. Acum cei doi părinţi ar putea fi acuzaţi de neglijenţă.

 Etichete: calcat |  camion |  roti |  copil
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

madalina
07 mai 2014
Un mic sufletel ...mort
alexandru
08 mai 2014
Inconstienta parintilor se plateste scump cu suflete nevinovate.
Adrian
08 mai 2014
Aceea femeie care spune ca vinovat este soferul, este o inconstienta habar nu are ce spune. Vinovati sunt PARINTII, nu poti lasa un copil nesupravegheat.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU