BREAKING NEWS Buzau
15 [MAR 20] ACTUALITATE Buzau
Duminică, 15 martie 2020

Ministrul Educației: Școli închise până după Paște

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
2 voturi 2928 vizualizari 0 comentarii

​Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat duminică seară pentru HotNews.ro că școlile vor rămâne închise și în perioada în care este decretată stare de urgență. "Deocamdată nu avem niciun termen pentru perioada de închidere a școlilor, dar în perioada de stare de urgență școlile or să fie închise. În perioada asta este clar că o să avem școlile închise. Până după Paște școlile sunt închise", a declarat Monica Anisie pentru Hotnews.  
 Reamintim că președintele Klaus Iohannis a anunțat că România va intra în stare de urgență începând de luni, 16 martie.  Decretarea stării de urgență se poate institui pe o perioadă de cel mult 30 de zile, dar durata acesteia poate fi prelungită de preşedintele României, cu încuviinţarea Parlamentului. Asta înseamnă că școlile rămân închise până cel puțin pe 16 aprilie. 
 Potrivit structurii anului școlar 2019-2020, elevii intră în vacanța de primăvară de sâmbătă, 4 aprilie 2020 până marţi, 21 aprilie 2020. Cursurile continuă apoi în perioada 22 aprilie 2020 – 12 iunie 2020. Starea de urgență se instituie, potrivit legii, pe o perioadă de cel mult 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire.


Etichete: închise |  Educației |  Școli |  Ministrul |  Paște
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU