13 [SEP 13] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 13 septembrie 2013

Ministrul Barbu, bătut cu roşii

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
0 voturi 1256 vizualizari 0 comentarii radudragut@sansanews.ro

Proastă alegere pentru Ministrul Culturii, care, deşi era aşteptat să participe la Rîmnicu Sărat, la Workshopul pentru transformarea temniţei în memorial, a mers la Cluj. 

Daniel Barbu, a fost întâmpinat în faţa Prefecturii Cluj, de un grup de protestatari care se opun proiectului minier de la Roşia Montană. 

Protestatarii  au aruncat cu roşii spre el şi i-au cerut demisia. 

Pe banerele  celor care sunt prezenţi în faţa Prefecturii  scria 'Barbu, mercenarul Goldului, împotriva patrimoniului' şi 'Roşia Montană în patrimoniul UNESCO'.  

În momentul în care ministrul s-a îndreptat spre maşina parcată pe trotuar, protestatarii au aruncat spre acesta cu o pungă cu trei roşii, care a căzut lângă el. 

Unul dintre protestatari, care bloca accesul spre limuzina ministrului, a fost îndepărtat cu forţa de jandarmii prezenţi, iar Barbu a reuşit să urce în maşină şi să plece, fără a face vreo declaraţie. 

După plecarea lui Barbu, protestatarii au început să strige 'Jandarmeria apără hoţia'. 
            
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seară, că proiectul privind Roşia Montană a fost avizat din partea PNL de doi miniştri, şi nu de unul singur aşa cum a afirmat luni, respectiv de ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, şi cel al Culturii, Daniel Barbu. Etichete: cultură |  Râmnicu |  Sărat |  Barbu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU