15 [APR 15] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 15 aprilie 2015

Medic al Spitalului din Rîmnicu Sărat acuzat de malpraxis

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
0 voturi 1123 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro


Rudele unei femei de 40 de ani decedată după ce a născut prin cezariană un băieţel acuză un medic al spitalului rîmnicean de malpraxis. 

Femeia mai avea acasă încă 11 copii toţi născuţi natural iar aparent nici această naştere nu se anunţa a fi una cu probleme. Sîmbătă seara, pe femeia originară din Slobozia Bradului (Vrancea) au apucat-o durerile facerii şi a fost dusă la Spitalul din Rîmnicu-Sărat. 

Potrivit Rîmnic Press, medicii au constatat că avea tensiunea mare motiv pentru care au decis să i se facă operaţie de cezariană. La finalul procedurii, femeia a făcut o hemoragie puternică fiind operată din nou. Ambele intervenţii au decurs fără probleme însă la scurt timp, femeia a intrat în stop cardio-respirator, pierzîndu-şi viaţa.   

Rudele femeii acuză de malpraxis medicul care s-a ocupat de aceasta şi spun că doresc să depună plîngeri la Colegiul medicilor şi la Poliţie. La rîndul său, conducerea Spitalului Municipal Rîmnicu-Sărat a deschis o anchetă în acest caz. Necropsia va stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul femeii. 


Etichete: gravida |  medici |  moarta |  Rîmnic |  malpraxis
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU