10 [IAN 14] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 10 ianuarie 2014

Maxime termice record pentru ianuarie

Anda Georgescu alte articole de Anda Georgescu
1 vot 1089 vizualizari 0 comentarii andageorgescu@sansanews.ro

Temperaturi extrem de ridicate pentru această perioadă din an şi ceaţă în aproape toată ţara.


Mercurul din termometre a înregistrat în ultimele 24 de ore temperaturi maxime record pentru a doua decadă a lunii ianuarie. 


Buzăul, Vrancea şi Brăila se află la această oră sub incidenţă cod galben de ceaţă densă.


În această dimineaţă, meteorologii au emis mai multe atenţionări de vizibilitate redusă care vizează 33 de judeţe din Banat, Maramureş, Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Transilvania.


Judeţele Buzău şi Brăila, alături de alte 15 judeţe din sudul, estul şi centrul ţării se află până la ora 10 sub atenţionare meteorologică. Ceaţa densă va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.


Ceaţa va fi însoţită de burniţă şi depunere de chiciură. Pe drumurile naţionale şi europene care tranzitează judeţele vizate de atenţionarea de ceaţă, dar şi pe autostrăzile A1, A2 şi A3, se poate forma polei.


Până la ora 14 este valabilă o altă atenţionare cod galben de ceaţă care vizează mai multe judeţe din jumătatea sud-estică a ţării, printre care Vrancea, Bacău, Galaţi, Botoşani, Iaşi, Vaslui şi Neamţ. Etichete: ianuarie |  Maxime |  pentru |  record |  termice
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU