02 [IUL 14] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 02 iulie 2014

Matematică şi istorie, disciplinele cu care s-au luptat candidaţii la Bacalaureat

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
0 voturi 1575 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro
Matematică şi istorie, disciplinele cu care s-au luptat candidaţii la Bacalaureat

După o zi de pauză, bacalaureatul a continuat miercuri cu a doua probă scrisă, cea obligatorie a profilului. Matematica şi istoria au fost materiile la care au susţinut candidaţii examen.

 

Primii care au rezolvat subiectele şi au început să părăsească sălile de examen au fost absolvenţii de profilul real. Matematica nu le-a dat însă bătăi de cap celor care s-au pregătit. Candidaţii au avut parte de subiecte uşoare, deşi au existat şi voci care au recunoscut că au avut unele dificultăţi. Mai puţini norocoşi au fost absolvenţii profilului uman, pentru care istoria, deşi nu e matematică, a demonstrat că are şi necunoscute.

 

A doua probă scrisă a bacalaureatului a mai adus excluderea unui candidat din examen. Este vorba despre un elev care a fost prins într-un centru de examen din Râmnicu Sărat cu un telefon mobil asupra lui.

 

Emoţiile se apropie de final pentru absolvenţii de liceu. Bacalaureatul se încheie vineri, cu proba la alegere, iar primele rezultate vor fi făcute publice pe 7 iulie. În aceeaşi zi, candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute vor avea 4 ore la dispoziţie ca să depună contestaţie. Rezultatele finale vor fi afişate în toate centrele de examen vinerea viitoare.

 

 Etichete: elevi |  istorie |  matematica |  proba |  bacalaureat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU