01 [FEB 13] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 01 februarie 2013

Matei, Găzdaru, Dumitru, Muşa şi Stan, zilnic la anchetă

Dan Răspopa alte articole de Dan Răspopa
11 voturi 1325 vizualizari 5 comentarii danraspopa@sansanews.ro
Medicul Carmencita Matei

Poliţia, Parchetul, Prefectura, Consiliul Judeţean şi alte înstituţii ale statului încearcă să facă lumină ziele acestea în scandalul copiilor legaţi de pat la spitalul judeţean Buzău. 

Interesant este că toate organismele înfiinţate pentru a elucida cazul ia la întrebări numai personalul aflat în serviciu atunci când jurnaliştii au descoperit ororile de la secţia de pediatrie.


Investigaţiile băjbâite ale celor care se ocupă de dosar lasă să se înţeleagă greşit că in restul timpului în saloanele în care sunt internaţi copiii lucrurile megr total alatfel.


Până al acest moment dau cu subsemantul medicul şef de secţie de la Pediatrie, Carmencita Matei şi asistenta şefă de pe tura respectivă, Mircica Găzdaru.

De asemenea, sunt chemate zilnic la organele de control asistentele Laura Dumitru şi Magdalena Muşa, precum şi infirmiera Daniela Stan.

Angajatele de la secţia de pediatrie a spitalului judeţean Buzău sunt cercetate pentru rele tratamente aplicate minorului, purtare abuzivă şi punerea în primejdie a unei persoane aflate în neputinţa de a se îngriji, infracţiuni care se pot 'lăsa' cu inchisoare de până la 15 ani.

  


Etichete: abuz |  anchetă |  pediatrie |  Personal
Voteaza articolul: bun: 9  |  slab: 2   7

Comentarii

Ioana
01 februarie 2013
ATI MAI POMENIT IN ISTORIA MEDICALA CA NISTE PERSOANE CARE NU AU O ZI DE SCOALA IN DOMENIUL SANITAR .MA REFER LA CELE TREI PERSOANE DIN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE DOBRICA .PETRE EMNOIL NEAGU SI MARIANA TUDOR SA ANCHETEZE PERSONAL MEDICAL. ACEASTA ANCHETA O SA AJUNGA PE TOATE CANALELE DE TELEVIZIUNE LOCALE NATIONALE SI INTERNATIONALE.IN ACEST CAZ DEOSEBIT DE GRAV TREBUIE PERSOANE SPECIALIZATE IN DOMENIU SA DEA UN VERDICT CORECT, IMPARTIAL SI LEGAL.
preda
01 februarie 2013
dar ce judecătorul sau procurorul sunt medici ?se judecă pe legi ,expertize ,regulamente ,acte .n au respectat legile ,asta este !şi nu trebuiau legaţi cu tifon ,sunt feşe speciale .
LAURA
01 februarie 2013
O SA NE PLECE ASISTENTELE PE BANI MAI MULTI IN OCCIDENT PE MIII DE EURO DACA NU LE PROTEJAM .O SA MURIM CA BABUINI.
GHEORGHE
01 februarie 2013
DATI BANII IN sistemul sanitar terminati cu spectacolele de miliarede pe platou de revelion
violeta
01 februarie 2013
trezitiva buzoieni .ASTIA DAU 200 DE LEI PENTRU EUTANASIEREA UNUI CAINE ORI 10000 DE CAINI DISPAR 20 DE MILIARDE VECHI DIN BANII PUBLICI


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU