08 [AUG 18] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 08 august 2018

Mașini abandonate, ridicate cu furie de Poliția Locală

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1879 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

32 de mașini abandonate au fost ridicate de Poliția Locală de pe raza municipiului Buzău,  potrivit ultimelor acte normative în vigoare. Conform unui comunicat de presă, emis de Poliția Locală, mașinile abandonate sau fără stăpîn care se găsesec în municipiul Buzău și de a căror gestionare se ocupă Direcția Poliției Locale Buzău, prin Servicul Circulație și Disciplină Rutieră, vor fi ridicate conform prevederilor legii 421 din 2002.
Numai de la sfârșitul lunii iulie și început de august (săptămâna 30.07.-03.08.2018) au fost găsite 32 de autoturisme abandonate sau fără stăpîn. Proprietarii acestora au fost somați să le ridice de pe domeniul public sau să intre cu ele în legalitate. Asta în contextul în care, numai de la începutul anului, pot fi numărate nu mai puțin de 217 astfel de vehicule, doar 169 fiind ridicate de proprietarii sau deținătorii legali. 6 au fost ridicate de S.C. UrbisServ S.R.L.
În alte 42 de cazuri, procedura este în desfășurare.
Cei care dețin vehicule abandonate de cel puțin un an, sunt sfătuiți să urgenteze ridicarea lor, în caz contrar, ele urmînd să ajungă ridicate și depozitate într-un spațiu al UrbisServ S.R.L. Cît despre proprietarii care au de gînd să ignore legea, sau recomandările polițiștilor, pot ajunge să plătească amenzi între 1000 și 2000 de lei, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Buzău.Etichete: abandonate |  furie |  Locala |  Masini |  Politia |  riidicate
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU