BREAKING NEWS Buzau
19h 57' ACTUALITATE Buzau
Vineri, 15 noiembrie 2019

Mașina de descarcerare a ISU Buzău, făcută praf. Un SUV a intrat în autospecială FOTO

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
4 voturi 3771 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [19:57] 15 NOV 2019 ›
În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit dinamica evenimentului și au transmis un punct de vedere oficial cu privire la accidentul în acer a fost implicată o autospecială a ISU Buzău. 
”Din primele verificări efectuate la evenimentul rutier înregistrat la intersecția bulevardului 1Decembrie cu bulevardul Unirii se pare că o femeie de 57 de ani din Costești care se deplasa cu un turism pe bulevardul Unirii către Ploiești a intrat în coliziune cu o autospecială de descarcerare care se afla în misiune și ar fi pătruns în intersecție având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. În urma evenimentului șoferiță a necesitat îngrijiri de specialitate. În cauză se va întocmi dosar penal iar cercetările continuă. ”, a transmis IPJ Buzău. Accident spectaculos pe  Bulevardul Stadionului din Buzău. Mașina de intervenție descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău a fost lovită în plin de un SUV Suzuki, în timp ce se îndrepta spre un accident cu 3 mașini. În urma impactului, mașinile au continuat să meargă câțiva metri. Nici o persoană nu a fost rănită însă atât SUV-ul cât și mașina de descarcerare sunt făcute zob.

Accidentul s-a produs în momentul în care echipajul de descarcerare de la ISU  Buzău se îndrepta spre un accident cu 3 mașini produs în oraș . Autospeciala se îndrepta de pe strada 1 Decembrie spre Crâng în timp ce mașina de teren rula dinspre Unirii spre Bariera Ploiești. Fiind în misiune, descarcerarea a pătruns pe roșu având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, însă șoferița SUV-ului nu a acordat prioritate și a lovit în plin autospeciala de intervenție.

În urma impactului, mașinile au continuat să ruleze pe stradă, oprindu-se aproape de expoziția de fotografii de pe Calea Eroilor.

Imaginile la fașa locului arată cât de puternic a fost impactul. Ambele mașini au fost grav avariate și doar o minune a făcut să nu existe nici o victimă.

În SUV se aflau două femei, care nu au avut de suferit. De asemenea, echipajul de la ISU a scăpat fără probleme din accident.

Șoferița este evaluată medic la fața locului de un echipajk SMURD, la fel și șoferul de pe mașina de descarcerare. Este însă o evaluare făcută ca medicii să se asigure că cei doi nu au fost răniți în urma accidentului.

 Etichete: autospecială |  Buzău |  descarcerare |  făcută |  intrat |  Mașina
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 2   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU