02 [IUN 14] ACTUALITATE Buzau
Luni, 02 iunie 2014

Mario mai duce o bătălie pentru viaţă. Îl putem ajuta!

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
0 voturi 1300 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Mario Tănase, copilul în vârstă de doi ani, diagnosticat cu tumoare pe creier şi operat, până acum, de două ori, ajunge luni la Hanovra, în clinica în care ar urma să fie supus unei noi intervenţii chirurgicale. Operaţia este singura şansă a micuţului la viaţă pentru că ar urma să elimine şi restul de tumoare care, în România, nu a putut fi extirpat.
Băieţelul a fost diagnosticat cu o tumoare care i-a afectat 25% din surafaţa craniană, afectându-i vederea. La începutul lunii martie, copilul a fost operat, de două ori, la distanţă de câteva zile. Eforturile medicilor care au intrat în sala de operaţie nu au dus la eliminarea integrală a formaţiunii tumorale. O nouă intervenţie, fără aparatură de monitorizare, ar fi fost extrem de riscantă pentru că ar fi putut afecta centrii nervoşi, aşa că singura opţiune medicală pentru Mario a rămas o intervenţie chirurgicală într-o clinică la Hanovra.

Din martie de când au aflat acest lucru, părinţii lui Mario au început o cursă nebună pentru a  strânge  45 000 de euro, suma necesară intervenţiei pentru eliminarea tumorii. Cu ajutorul unor oameni de bine, s-a derulat o campanie umanitară, dar nu a fost posibilă colectarea întregii sume. Timpul curgea în defavoarea lui Mario, tumoarea avansând foarte repede. Salvarea a venit zilele trecute când o persoană le-a împrumutat părinţilor 15 000 de euro ca să poată pleca la Hanovra.

Luni, micuţul de doi ani va fi evaluat de mediciiclinicii din străinătate care vor decide când îl vor programa pentru intervenţia chirurgicală. Putem întinde, în continuare, o mână de ajutor pentru Mario şi familia lui. Să ne rugăm pentru micuţul care va trece prin această nouă încercare!

Donaţii  se pot face în următoarele conturi:
RON        RO54INGB0000999903691759
EURO      RO51INGB0000999904277693
SWIFT: INGBROBU
Deschise la ING Bank

Titular conturi Tanase Marian, CNP  1810217100155

Puteti Dona si prin Paypal


Noutăţi despre evoluţia medicală găsiţi pe site-ul creat în sprijinul lui Mario.
http://marioalextanase.ro/
Etichete: ajutor |  clinica |  donatii |  Hanovra |  operatie |  tumoare |  Mario
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU