17 [APR 15] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 17 aprilie 2015

Maria Buleandră explică de ce a demisionat

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1488 vizualizari 2 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro


Maria Buleandră a transmis în urmă cu puţin timp o declaraţie de presă prin care explică motivele ce au determinat-o să demisioneze.

“Da, este adevărat că am demisionat.
Am făcut acest lucru pentru că nu vreau să aduc niciun prejudiciu de imagine funcţiei de Prefect, pe care am respectat-o şi la înălţimea căreia m-am străduit să mă ridic în cele 14 luni în care am exercitat această funcţie.
Eu sunt nevinovată, dar justiţia nu se poate face prin comunicare şi nici prin declaraţii. Am să merg în sala de judecată să îmi dovedesc nevinovăţia. Sunt un om cinstit, care şi-a exercitat profesia timp de 24 de ani, apărând legea.
Ştiu ce înseamnă puterea legii şi puterea justiţiei şi mă încred în aceste puteri. Din păcate, nu vor exista reparaţii pentru prejudiciul adus sănătăţii şi imaginii mele.”Etichete: Buleandră |  demisionat |  explică |  Maria
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Costin B.
17 aprilie 2015
D-na Buleandra a fost si este o femeie corecta, desteapta, care a respectat si va respecta legea in continuare, facand mult bine Buzaului datorita conduitei ireprosabile pe care a avut-o tot timpul, ajutand foarte multe persoane.Aceasta mare doamna a Buzaului merita respectul si sustinerea noastra
Suspiciosu
18 aprilie 2015
Și de ce ar trebui să te credem pe tine? Ești cumva oracolul de Buzău! De-a lungul timpului, presa buzoiană a trâmbițat despre legăturile lui Beganu cu această mare doamnă. De regulă, unde nu-i foc nu iese nici fum.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU