10 [IAN 20] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 10 ianuarie 2020

”Marcel Ciolacu este vulpoiul de care PSD are nevoie ”...

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 2885 vizualizari 0 comentarii

”Marcel Ciolacu este vulpoiul de care PSD are nevoie”. Declarația a fost făcută joi seară la Buzău de către preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, prezent la conferința în care Marcel Ciolacu a fost reales președinte al filialei județene a formațiunii social democrate. Manda a lăsat astfel să se înțeleagă că Ciolacu are toată susținerea sa pentru a deveni președinte al PSD, la nivel central.
Sincer,  am venit să-l văd pe Marcel la el acasă. Cred că e foarte important să vedem dacă are capacitatea să construiască o echipă şi să funcţioneze în echipă. La cum l-am văzut eu şi la cum vă văd pe dumneavoastră, colegii lui, cum vă raportaţi la el, cred că Marcel e bun de preşedinte PSD naţional. Cred că Marcel e vulpoiul de care e nevoie în fruntea PSD”, a spus Claudiu Manda.

În același discurs, Claudiu Manda a declarat ferm că ”PSD nu va mai sprijini proşti în funcţii publice”.

”Să spunem câteva lucruri pentru Congres. Nu mai susţinem proşti în funcţii publice să ne facă de râs, pentru că munca noastră ne-o aruncă la coş de multe ori cu capacitatea unora sau altora de a vorbi. I-am sprijinit, din păcate însă, în CEx. Trebuie să ne asumăm greşelile, dar să nu mai facem”, a mai spus Manda.

Etichete: Ciolacu |  Marcel |  nevoie |  vulpoiul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU