24 [AUG 18] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 24 august 2018

Mărăcineni/ Dar să-l deschidă, fraţilor, odată!

Sorin Dinco alte articole de Sorin Dinco
4 voturi 2672 vizualizari 0 comentarii

Reacţia unui cetăţean, la ştirea furnizată pe canalele Agerpres, prin care constructorul ce se ocupă de mult aşteptata deschidere a Podului de la Mărăcineni.

Da, se deschide, dacă e să dăm crezare declaraţiei lui Vasile Ionaşcu, şeful de şantier al lucrărilor de la podul închis pentru reparaţii capitale, pe 22 aprilie a.c.

Aşa cum şi-a luat şi angajamentul prin contract, termenul de redeschidere pe ambele sensuri este de 30 august a.c. deşi a existase o promisiune că evenimentul urma să se consume pe 20 august.

Timp de cinci luni, cozile de maşini care au tranzitat Buzăul s-au întins pe kilometri, din ambele sensuri - dispre Moldova şi Bucureşti - iar podul pe tuburi de la Balastiera cu Scurteşti a funcţionat, când nu a fost luat de ape, ca variantă "de avarie" pentru cei care au ştiut pe unde şi cum să o folosească.

În numele tuturor şoferilor care ne-au înjurat oraşul din cauza marelui blocaj de la Mărăcineni, le urăm succes constructorilor să se ţină de cuvânt şi, joi, 30 august, la orele 08:00, să spargă sticla de şampanie de redare completă spre circulaţie Podul de la Mărăcineni. 

Foto: cozile cu maşini care umplu tot bulevardul Unirii


Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 1   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU