BREAKING NEWS Buzau
14h 19' ACTUALITATE Buzau
Luni, 02 aprilie 2018

Mașina rasturnată, două victime între care o femeie însărcinată

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
1 vot 6234 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro
UPDATE [14:19] 02 APR 2018 ›
Două victime au ajuns la Spitalul Județean Buzău fiind rănite în urma accidentului produs pe DJ 203 K, în apropiere de comuna Vadu Pașii. Este vorba despre cele două femei, ambele cu vîrsta aproximativă de 30 de ani, care au ajuns în stare stabilă, cu leziuni la cap, una dintre paciente avînd și un traumatism la mîna stîngă. 


În ceea ce privește sarcina femeii care se afla la volan, urmează ca evaluarea să o facă un medic ginecolog, însă medicii care au preluat-o pe femeie spun că nu par să fie probleme. Medicii de la UPU-SMURD Buzău  vor decide, după un consult extins, dacă vreuna dintre paciente va rămîne internată. 


În ceea ce privește starea fetiței de 10 ani care se afla în mașina răsturnată, aceasta nu a suferit traumatisme, însă este sub șoculprodus de accident. Ea a fost preluată de tatăl ei și dusă acasă unde este în permanență supravegheată. 
Un accident produs cu puțin timp în urmă s-a soldat cu rănirea a trei persoane-două femei și un copil. Accidentul s-a produs pe DJ 203 K, pe tronsonul între Vadu Pașii și DN 2 E 85, în zona localității Băjani. 


 La volan s-ar fi aflat o femeie însărcinată în 4 luni care mergea spre Buzău. În mașină se mai aflau fetița ei de 10 ani și o rudă, femeie, în vîrstă de 30 de ani. Accidentul a avut loc în momentul în care o mașină care venea de pe un drum secundar a intrat în cel principal fără să acorde prioritate. Femeia de la volan a tras de volan în încercarea de a evita impactull, iar mașina sa s-a răsturnat. Șoferul vinovat care nu a  acordat prioritate a fugit de la locul accidentului, iar victimele au fost nevoite să se descurce singure să sune la 112 și să ceară ajutor.Toate cele trei victime sunt în ambulanțe, în drum spre spital, la ora transmiterii acestei știri. Poliția este așteptată la fața locului în timp ce circulația se desfășoiară pe un singur fir. Vom reveni. 


Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU