BREAKING NEWS Buzau
14h 38' ACTUALITATE Buzau
Joi, 07 mai 2020

Exclusiv! Mamă și copil, duși la spitalul pentru Covid-19 din Rm.Sărat

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3843 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [14:38] 07 MAI 2020 › Bebelușul de 11 luni preluat alături de mama lui de la domiciliu, din cartierul Dorobanți și transportat la Spitalul Municipal din Rm. Sărat a fost transferat la Spitalul Victor Babeș din Capitală. 

Crește de la o zi la alta numărul cazurilor de COVID-19 la Buzău. După ce miercuri seară, șansanews.ro anunța 6 noi cazuri de infectare cu coronavirus, un alt caz a apărut la scurt timp. Este vorba despre un copil diagnosticat cu COVID-19 din cartierul Dorobanți, el fiind preluat și dus la Spitalul Municipal din Rm. Sărat, alături de mama lui. Femeia are, în acest moment, rezultat negativ la testul pentru coronavirus, însă ea a fost dusă la spital pentru a-și însoți copilul infectat. 


Reamintim, miercuri seară, echipajele medicale au ridicat de pe strada Cometei din cartierul Mihai Viteazu trei infectați, care au fost duși la spital. Informațiile noastre arată că este vorba despre membri ai aceluiași clan Pistol, care au fost contacți direcți ai pacientului de la care a izbucnit focarul din cartierul Poștă, cel poreclit Comitet. 

Tot miercuri după-amiază au fost confirmate alte trei îmbolnăviri, doi dintre pacienți provenind din zona Dorobanți.  Nu se știe, deocamdată, dacă este vorba tot despre persoane care au legătură cu focarul din cartierul Poștă. Etichete: copil |  Covid |  pentru |  Spitalul |  Sărat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU