23 [SEP 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 23 septembrie 2019

Mama lui David, copilul lovit de leagăn în Crâng:”Lucrurile nu rămân așa. Vinovații să plătească”

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
2 voturi 4708 vizualizari 0 comentarii


Mesaj cutremurător al mamei copilului de 7 ani și jumătate care a fost rănit de leagănul în care se dădea, în Parcul Crâng, sub privirile bunicii sale. Femeia cere autorităților să se implice pentru ca astfel de accidente, care se pot transforma în adevărate tragedii, să nu se mai repete. Femeia relatează într-un mesaj pe facebook că băiețeulul ei a suferit leziuni la gât, la față, dar are și un traumatism abdominal și unul cervical. De altfel, în poza postată pe facebook de femeie, copilul rănit poate fi observat cu guler cervical.
” De această data a fost copilul meu, mâine poate fi al vostru! O zi frumoasa de toamnă s-a terminat urat pentru David, un copil de 7 ani si 5 luni care azi a ieșit in parc cu bunica lui sa se bucure de copilărie ca toti copiii de altfel. A vrut sa se urce in acest leagăn din Parcul Crang si in momentul cand s-a agățat de el acesta a cedat ducand la accidentarea baiatului meu. Acesta a suferit leziuni pe fata, gat, traumatism abdominal si cervical sforile alea foarte grele picand direct peste el,un copil de aproximativ 22 de kg. O ambulanță l-a transportat de urgenta la spital unde dupa analize mai amănunțite s-au hotărât sa il interneze. Nu mai avem siguranță nici un parc cand mergem cu copiii nostri? Daca se întâmpla ceva cu un copil cine raspunde penal in fața legii? De ce nu se fac controale mai amănunțite, de ce lasă copiii de 14-15 ani sa urce in aceste leagane cand legea scrie ca pot urca copiii cu varsta maxima 12 ani?”, scrie femeia pe facebook.
Mama lui David, copilul accidentat de leagăn în Crâng, adaugă, totodată, că cei care se fac vinovați de trauma suferită de fiul său vor plăti: ”Multumesc bunului Dumnezeu pentru ca acest copil nu a pățit nimic grav dar cei care țin de siguranța copiilor nostri la locurile de joaca vreau sa raspunda despre ceea ce s-a întâmplat. Lucrurile nu o sa ramana asa!O tragedie se poate întâmpla oricand de aceea sper cu ajutorul vostru acest mesaj sa ajunga acolo unde trebuie si sa se ia masuri de siguranta si sa închidă locurile de joacă daca nu mai sunt funcționale!”
Menționăm că David și mama lui sunt încă internați în Spitalul Județean Buzău, pe secția de Chirurgie Infantilă. Din fericire, băiețelul este bine, însă medicii l-au mai ținut internat pentru a se asigura că totul decurge normal după accidentul suferit de micuț.
Reamintim, sâmbătă după amiază, un copil a fost rănit după ce leagănul în care se dădea s-a rupt și a căzut peste el. Oamenii care au surprins momentul au sunat la 112 iar o ambulanță a venit rapid la fața locului.  
Copilul de 7 ani care era însoțit de bunică a fost preluat de salvare și dus la spital.  
Incidentul a atras furia părinților, rețelele de socializare fiind invadate rapid de mesaje prin care buzoienii cer autorităților să controleze locurile de joacă pentru copii pentru că multe sunt adevărate pericole pentru cei mici.
Etichete: copilul |  David |  geanăn |  lovit
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU